Άλλες πληροφορίες - Συνεργασία με τους γονείς
Άλλες πληροφορίες - Συνεργασία με τους γονείς
 

Συνεργασία με τους γονείς

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, γονείς και παιδαγωγοί είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι της προσχολικής ηλικίας. Οι γονείς είναι αυτοί που γνωρίζουν το παιδί τους κι εμείς καλούμαστε να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη και την εμπειρία του παιδιού. Έτσι κατά την φάση προσαρμογής, το εργαστήρι μας είναι ανοικτό στην παρουσία του γονιού να γίνει ομαλή η μετάβαση στο νέο πλαίσιο.

Σε καθημερινή βάση υπάρχει ενημέρωση των γονιών στο Τετράδιο Επικοινωνίας. Με ειδικό έντυπο οι γονείς ενημερώνονται για το διαιτολόγιο, τις εκδηλώσεις κ.λ.π. Επίσης λαμβάνουν σύντομο άρθρο ειδικού ενδιαφέροντος γύρω από το παιδιό, καθώς και την εφημεριδούλα με τα νέα του σολείου μία φορά το μήνα.

Επίσης προβλέπονται μηνιαίες συναντήσεις με τους γονείς (π.χ. την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα) κατά τις οποίες θα ενημερώνονται από τις παιδαγωγούς για το σύνολο των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιήθηκαν, με έμφαση στην παρουσίαση της δουλειάς που γίνεται από όλες τις ομάδες με την χρήση οπτικό-ακουστικό υλικού. Κατ' ιδίαν συναντήσεις μπορούν να πραγραμματιστούν και με ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή κρίνεται απαραίτητο,

Η παρουσία και η συνεργασία των γονιών είναι απαραίτητη και χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί στο έργο μας.
 

 

Για την παρέα της
'Aρτεμις και του Ιάσωνα

Δημοφιλή

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Πως να διαλέξω παιδικό σταθμό
Τι ηλικία έχει το παιδί σας;
Συχνές ερωτήσεις
Άλλες πληροφορίες
Πού βρισκόμαστε
Ποιοί είμαστε
Πώς δουλεύουμε με τα παιδιά
Οι χώροι μας
Ποιά ηλικία είναι κατάλληλη για παιδικό σταθμό
Οι συνταγές μας
Video
Τελευταία Νέα

Καλώς ορίσατε
Σελιδοδείκτης Ιστοτόπου
Σελιδοδείκτης ιστοσελίδας
Κάντε το artemisiason.gr την αρχική σας ιστοσελίδα